Vill du skapa bättre affärsrelationer och försäljning genom en nyhetsbrevfunktion?

-Sluta skicka monologer och automatisera dialogen med dina kunder.

Nyhetsbrev ska vara relevanta, personliga och sändas ut vid rätt tidpunkt för att komma igenom bruset i e-postlådan, oavsett om du jobbar B2B eller B2C. När du använder e-post som en av dina marknadsföringskanaler är det viktigt att de träffar rätt. Mejlet måste vara riktade till den som läser och innehålla något som är av intresse för mottagaren och det kräver lite planering. Du vet att du har träffat rätt när avregistreringar blir färre efter varje omgång. Då har din kund fått den information som hon finner intressant, ur just sitt perspektiv.

Vi hjälper dig att skapa målgruppsinriktad informationsdesign som gör dina utskick intressanta. Låt oss introducera en lösning som sträcker sig från automatiserade nyhetsbrev till konvertering på din hemsida. Genom att ha kontroll över vilka nyhetsbrev som kunden öppnar, när de läser dem, vart de klickar, om de går vidare till din hemsida och i så fall om och var någonstans konverteringen sker, skruvar vi upp försäljningen en nivå.

Genom att automatisera din nyhetsbrevfunktion kan du nå rätt person vid rätt tillfälle. Målgruppsinriktade och automatiserade nyhetsbrev innebär att det samlas in data som hela tiden expanderar och fylls på. Datan ger oss i sin tur viktig information då vi kommunicerar med mottagaren.

Exempel där automatiserade e-postutskick kan vara användbara:

  • skicka välkomstmejl till en ny kund med produktinformation och samtidigt fråga vad kunden främst är intresserad av.
  • skicka mer information till kund som laddat hem en manual.
  • utvärdera dina prenumeranter och se vilka som faktiskt är intresserade av dina produkter/tjänster.
  • skicka uppföljningsmejl och tacka för ordern, samtidigt som du skickar med erbjudande och relaterade produkter.

Bara fantasin sätter gränser för hur du på ett enklare och personligare sätt kan kommunicera med dina kunder. Slå oss en signal och låt oss hjälpa dig med strategi och design för just din målgrupp.

Några ideér?

Boka ett förbehållslöst möte med oss för att bolla dina tankar om hur du vill automatisera dina nyhetsbrev. Vi är duktiga på att ta fram strategier, relevant information och snygga designlösningar för att du ska nå dina kunder.

Kontaktinformation hittar du här →

Våra reklamtjänster

eloh&wijk Reklambyrå och Webbyrå hjälper dig att lägga marknadsföringsslantarna på rätt saker, utan att tappa varken strategisk fokus eller släppa den röda tråden.

Läs mer om våra reklamtjänster →