Missa målgruppen

1. Skippa målet

De flesta företag som arbetar med marknadsföring gör det för att de vill tjäna pengar, synas eller växa. De har ett mål. En hemsida kan bl a bli företagets ansikte utåt, en 24/7 säljare, en kontaktyta, informatör eller ordermottagare. Strategiska webb- & reklambyråer har stor kunskap i hur man gör hemsidor kopplat till försäljning, affärsutveckling, målgruppsanalyser och kanalval. De vill gärna hjälpa dig med löpande utvecklingsarbete, uppgraderingar och telefonsupport =dyrt. Dessutom har de ett genuint intresse för att det ska gå bra för dig, allt för att de själva vill glänsa så klart.
Skippa mål och eftertanke så kommer du billigare undan.

Inte intresserad av lite “hoppsan”?

För vem?

2. Strunta i målgruppen

Att grotta ner sig i målgruppsträsket och ta fram analyser på vem mottagaren är och på vilket sätt de tillgodogör sig information, vilka vanor de har och vad som påverkar deras köpbeslut är en hel vetenskap. Strategiska webb- & reklambyråer har personal med mångårig utbildning och erfarenhet av att analysera relevanta fakta som påverkar resultatet av marknadsföringen. De kallar det för research och hävdar så klart att det tar lite tid -dvs kostar pengar.
Strunta i analysen och gå lite på måfå så kommer du billigare undan.

Inte intresserad av förvirring?

Släck kreativiteten

3. Stryp kreativiteten

Den strategiska webb- & reklambyrån tar tyvärr inte för givet att de allra flesta vet precis vad ditt företag håller på med. Med noggrann research som förenklar den kreativa processen tar de fram bärande idéer som attraherar just dina kunder. Som grädde på moset ser de till att sajten får ett intressant innehåll (content), SEO-vänliga texter, snygga bilder och en kreativ marknadsföring i utvalda kanaler.
Stryp det dyra fantasikontot så kommer du billigare undan.

Vill du istället jobba med ljushuvuden?

Elefant på lina

4. Hoppa över resultatet och framtiden

När sidan är utlagd ska den väl per automatik generera både kunder och affärer? Men det är nu, när du tycker att arbetet är avslutat som den strategiska webb & reklambyrån börjar yra om det löpande arbetet med anpassningar, effektmätning och ROI (return of investment).
Inse att jobbet är biff när webben ligger ute, så kommer du billigare undan.

Vill du bygga en tryggare värld mot framgång?

Hoppa!

Marknadsföring är en investering.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi professionella individuella webbsidor, webbshoppar och digitala kampanjer. Målet är att förvandla hemsidans besökare till kunder genom strategi, design och innehåll. Vi hjälper dig med sökmotoroptimering (SEO) och digitalmarknadsföring. En bra hemsida kostar mer än 29 kronor, men ger dig massor tillbaka.

Blev du nyfiken? Då vill vi att du hör av dig så kan vi prata framtid. Ring 035-12 05 15.

Kontakta oss så berättar vi fler anledningar:

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"