Info om reklambyrån

Välkommen till Eloh&Co
-din reklam- & marknadsföringsbyrå.

Du har hamnat hos en en påhittig och alert reklam- och marknadsföringsbyrå med stor kompetens och lång erfarenhet i branschen. Vi arbetar med stora och mindre uppdrag för små och medelstora företag, ofta med säte någonstans i sydvästra Sverige.

För kunden är det viktigt att vi har stor förståelse för deras affär, kunder, behov och utmaningar. Och att vi har kunskap och erfarenhet av att vägleda dem genom insatser som ger ROI (Return of investment) eller på annat sätt uppfyller deras uppsatta mål. Vi åtar oss uppdrag som t ex säljkampanjer, varumärkeslanseringar, rekryteringskampanjer, tillväxtstrategier eller ompositioneringar. Vi arbetar i nära relation med våra uppdragsgivare och är ofta engagerade i deras varumärken på lång sikt. Reklam är en investering som ska generera lönsamhet, uppmärksamhet och bidra till attitydförändring.

För att på bästa sätt hjälpa våra kunder att driva affärer genom de marknadsföringskanaler som levererar de bästa resultaten behöver vi ha ett ömsesidigt förtroende för varandra och långsiktighet i samarbetet. För att förtjäna kundens förtroende eftersträvar vi en rak och tydlig kommunikation, hög servicegrad, leveransduglighet och att i alla lägen väva ihop företagsekonomi med kreativitet. Vi levererar en kompetensmix som ger våra kunder reklam som gör skillnad.

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"