Celsa Steel Service är ett hundraårigt företag, numera ägt av ett spanskt bolag. Celsa Steel Service har investerat stort i miljöreningstekniker på koncernens stålverk i Mo i Rana i Norge och arbetar hårt med miljöfrågor. De är mer eller mindre ensamma i världen om att leverera “grönt stål”. Produktionen överträffar alla högt ställda krav och regler kring hållbarhet, Celsa har en egen agenda. Energin vid framställningen kommer nästan uteslutande från förnyelsebar energi. I dag arbetar ca 140 personer i produktionen i Halmstad, tidigare anrika Halmstad Järnverk och senare Fundia. Ytterligare ett 60-tal personer finns i Västerås och Vännäs. Företaget producerar armeringsjärn som förser i princip hela den svenska byggnadsindustrin med stål. –Där det byggs, finner du Celsa Steelservice.

 

Vårt uppdrag har omfattat:
WordPress webb | Annonser | Block | Folder | Illustration | Informationsdesign

Vi fick uppdraget att bygga om Celsa Steel Service hemsida. Struktur och design skulle efterlikna koncernens norska hemsida. I samband med nybygget lade vi sajten på en ny Wordpress-plattform och tilldelade den givetvis responsive design – dvs. tekniken som gör att den byter layout beroende på surfklient, mobil/surfplatta/dator.

Företaget har också tagit vår hjälp för att kommunicera sina starka konkurrensfördelar gentemot målgruppen genom bilder och illustrationer. Vi har gjort ett bildmontage som ger målgruppen en helhetskänsla för Celsas erbjudande. Bilden publiceras i annonsen som vi gjort till tidningen Betong. En branschtidning som vunnit priser för sin vackra form.

Vi har också arbetat fram illustrationer och informationsdesign som ska användas som pedagogiskt stöd i den interna kommunikationen kring företagets miljöarbete.

Celsa hemsida
Celsa Block
Celsa Steel Service - broschyr
Celsa Broschyr

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"

Annons för Friskis