Warning: Division by zero in /home/eloh/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/image-resize.php on line 173

MTA visar upp sin företagskultur och tävlar om titeln “Sveriges Bästa Arbetsplatser” 2015 & 2016.

I december 2015 publicerade eloh&wijk Reklambyrå för första gången webbplatsen www.mtaandan.mtabygg.se. En hemsida som beskriver företagskulturen (MTA-andan) och som ligger till grund för att tävla om titeln ”Sveriges Bästa Arbetsplatser”. 2016 uppdaterades den med årets siffror, det hade hänt mycket så klart. MTA´s utvecklingskurva är ju i det närmaste oöverträffad.

Vi på eloh&wijk Reklambyrå har gjort research och intervjuer, både med och utan kamera, sammanställt information och besvarat frågeställningar kopplade till tio olika områden som bedöms av tävlingsledningen på http://www.greatplacetowork.se. Vi har träffat medarbetare, samtalat med kunder och leverantörer, fotat, gjort efterforskningar och studioinspelningar med människor ur organisationen. Med den samlade kunskapen om hur MTA arbetar med personalfrågor tillsammans med personalens egen uppfattning om både arbetsgivaren och arbetsklimatet, har vi i både text, bild och rörlig film försökt att ringa in och visualiserat det som gör MTA så speciellt. Hemsidan visar hur MTA arbetar internt och vad det är som gör de anställda så stolta och nöjda med sin arbetsplats. Det har varit en lång och intressant resa där vi har lärt känna ett företag med fantastiska grundvärderingar och en lysande framtid för fötterna. Vi tackar för gott samarbete och önskar MTA lycka till i tävlingen!

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare: Tommy Zryd, MTA Bygg & Anläggning
Intervjuare: Erica Loh, Daniel Wångsten
Text: Daniel Wångsten, Jennie Wijk
Foto/Film: Pierre Karlge Filmbyggarna, Jennie Wijk
Webbutvecklare: Robert Rotarski
Art Director/Projektledare: Erica Loh

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"

Webbapp för rådhuset med Google Business view