Visa större karta
Panoramafotografering med Google Business View har bidragit till att öka den fysiska trafiken till butiker med 20% jämfört med tidigare år. (Källa: http://www.google.com/maps/about/partners/businessview/)
Vad skulle det innebära för er?

Bjud kunder och samarbetspartner på en digital fönstershopping- redan innan de besöker er. En affärslokal är så mycket mer än väggar och tak. Den är en del av er identitet, ett säljargument och en upplevelse. Med Google Business View kan ni öppna upp porten till er verksamhet för digitala besök direkt via datorn, surfplattan och mobilen.

eloh&wijk är idag ensamma i regionen om att ha en Google-certifierad fotograf som kan erbjuda panoramafotografering med  Google Business View. Vill ni även att Google Business View skall synas på er hemsida, så kan vi hjälpa er med det. Kontakta oss för att beställa en fotografering.

Några exempel på Google Business View som vi producerat

Så här fungerar det:

  1. Med t.ex. mobilen kommer man enkelt åt Google Business View.
  2. Gör din sökning, t.ex. ”Restaurang”.
  3. Karttjänsten visas högst upp i sökresultatet.
  4. De företag som har Business View visas tydligt i sökresultatet.
  5. Klicka på det företag du vill utforska och navigera runt i deras lokaler.

Fotografering för Google Business View
Rundturen startar utanför er entré och fortsätter med en panoramabild var tredje meter genom lokalen. De första tre panoramabilderna ingår i startkostnaden.  I startkostnaden ingår även 10 st stillbilder.

Google Business View är en gratistjänst utan abonnemangskostnad. Du betalar endast en engångskostnad för fotograferingen. Därefter har ni äganderätt till bilderna och kan använda dem i er övriga marknadsföring.

Google business view steg för steg

Vid varje punkt tas en panoramabild. Ni bestämmer vilken runda som ska fotograferas. Avståndet mellan fotopunkterna bör inte vara större än fyra meter.

 

Kontakta oss via mejl eller ring vår certifierade fotograf Robert direkt på:
035 265 10 19

Panoramaotografering av Google Business View

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"