ElohoCo_ny
Sök
Stäng denna sökruta.

Digital idétorka eller hinner du bara inte med att uppdatera? Automatisera din digitala närvaro.

Drabbas du av idétorka när du ska skriva nyhetsbrev och göra uppdateringar på webben eller duckar du helt enkelt för allt prat och tjat om digital marknadsföring?

Oavsett vad vi tycker om digital marknadsföring så är den här för att stanna, vilket har skapat nya utmaningar för alla oss som behöver nå ut till våra målgrupper. Nu gäller det inte längre att bara ha den mest kompetenta tjänsten, den bästa produkten eller det lägsta priset. Istället gäller det nu att ge kunden eller besökaren den absolut bästa upplevelsen. Att bli vald. – Och det blir man genom att finnas och vara närvarande.

Vill du också ha någon att hålla i handen tills du känner dig på banan? Ring oss på 035-12 05 15 så hjälper vi dig.

I takt med att allt fler användare blir duktiga på att själva söka information och kunskap på nätet, höjs kraven på oss marknadsförare att varaktigt lyckas påverka våra målgrupper. Och vinsten är stor när man lyckas hitta rätt i sin kommunikation med denna kloka och snabba målgrupp. Då har du inte bara lyckas få en kund som som med största sannolikhet återkommer till dig. Då har du troligtvis fått ännu en entusiastisk säljare i din verksamhet –en trogen ambassadör som kommer att rekommendera dig via alla sina privata säljkanaler både irl och digitalt.

Digitala kanaler är kostnadseffektiva, på gränsen till gratis om du rattar själv. Men tid är pengar. Och har du den minsta idétorkan kan det dra ut rejält på tiden innan budskapen sitter. Till slut hinner du inte. Därför erbjuder vi en tjänst som vi kallar Digital Ordning & Reda. Du prenumererar på webbuppdateringar, digitala utskick och Google-annonsering och vi ser till att det schemaläggs och blir gjort.