TJANSTER_infinity_long

Eloh&Co Reklambyrå – "En stor byrå i liten förpackning"

Hej! Du har hamnat hos en en påhittig och alert reklam- och marknadsföringsbyrå med stor kompetens och lång erfarenhet i branschen. Vi arbetar (oftast) med uppdrag för företag med säte någonstans i sydvästra Sverige. Många tycker att vi är frågvisa. Och det är vi. När vi skapar reklam, kommunikation och information kring produkter och tjänster använder vi helikopterperspektivet för att se möjligheter och uppnå synergier som gör att du som kund får större genomslag. Och då krävs det förstås en hel del kunskap om dig som är kund.

Vi tänker så här

För dig är det viktigt att vi har stor förståelse för din affär, dina kunder, behov och utmaningar. Och att vi har kunskap och erfarenhet av att vägleda dig genom insatser som ger ROI (Return of investment) eller på annat sätt uppfyller dina uppsatta mål. Vi åtar oss uppdrag som t ex säljkampanjer, varumärkeslanseringar, rekryteringskampanjer, tillväxtstrategier eller ompositioneringar. Vi arbetar i nära relation med våra uppdragsgivare och är ofta engagerade i deras varumärken på lång sikt. Reklam är en investering som ska generera lönsamhet, uppmärksamhet och bidra till attitydförändring.

Långsiktiga relationer

För att på bästa sätt hjälpa våra kunder att driva affärer genom de marknadsföringskanaler som levererar de bästa resultaten behöver vi ha ett ömsesidigt förtroende för varandra och långsiktighet i samarbetet. För att förtjäna kundens förtroende eftersträvar vi en rak och tydlig kommunikation, hög servicegrad, leveransduglighet och att i alla lägen väva ihop företagsekonomi med kreativitet. Vi levererar en kompetensmix som ger våra kunder reklam som gör skillnad.

En kontakt - All kompetens

Vi är (och vill fortsätta vara) en liten, personlig byrå som likt spindeln i nätet samarbetar med underkonsulter kring våra kundprojekt. Vi tror att det är bra för dig som är kund att vi sätter ihop en arbetsgrupp utifrån dina behov av kompetens och inte utifrån byråns ”för tillfället lediga personal”. Den här inställningen har vi haft sedan byrån startades 2006 och är verkligen ett vinnande koncept. ”&Co” i Eloh&Co skvallrar om att vi är ett helt ”kompani”. Utan vårt stora nätverk med specialister på olika områden skulle vi varken kunna (eller vilja) åta oss projektledning av breda, stora eller komplicerade uppdrag.  

Projektledande medarbetare

erica-loh1

Erica Loh

Presentation

Art Director/Marknadschef
Mobil: 0705-12 05 25
E-post: erica@eloh.se

Jag har ägnat mig åt reklam och marknadsföring i hela mitt yrkesverksamma liv. En gång utbildad Art Director vid Berghs School of Communications i Stockholm som senare kompletterades med studier till webb-AD vid Medieskolan i Stockholm.

Mitt första företag startade jag som nittonåring och sedan dess har det blivit en handfull olika företag och även en reklambyrå-anställning under en period. 

Förutom att skapa strategisk och kreativ kommunikation använder jag mycket gärna min erfarenhet i uppdrag som interim marknadschef under varumärket “Din Marknadschef” där konsulterna arbetar nära kunden med strategiska marknadsfrågor såväl som hands on produktion. Här får uppdragsgivaren tillgång till både min egen samlade erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga människor.

Darko Grbic

Presentation

Digital marknadsförare/AD-ass
Mobil: 073-770 76 18
E-post: darko@eloh.se

Jag har en bakrund i Bosnien och kom till Sverige sommaren 2021. Ni hör säkert att jag bryter lite, men jag lär mig snabbt och gör mig numera förstådd på såväl svenska, engelska som serbiska 🙂

Mitt sedan länge stora intresse för alla digitala marknadsföringskanaler gör att jag idag hjälper våra B2B-kunder med marknadsföringskampanjer och analyser av deras digitala närvaro. Mitt stora intresse av att filma och klippa ihop rörligt material kommer naturligtvis också våra kunder till pass i de här sammanhangen.

Under de senaste åren har jag också arbetat med E-handel och hjälper idag våra kunder med att starta, driva och växa handel på nätet. Webbhandel är ofta starkt sammankopplat med digital marknadsföring så här erbjuder byrån ett helhetstänk. 

Kontakta oss redan idag. Låt oss prata om det där projektet som du vill ska förändra din morgondag 🚀

"It´s not a job. It´s an adventure."