PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV ”GURKBURK” PÅ TEMAT: 
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV "GURKBURK" PÅ TEMAT: 

Digital ordning och reda!

Tillhör du dem som har bra ordning på din verksamhet och fullt upp att göra det du är bäst på? Men du hinner inte riktigt med att upprätthålla företagets närvaro på digitala plattformar? Har du svårt att navigera och prioritera vad som är viktigast för att nå din målgrupp? Eller veta vad du kan göra själv och vad du borde låta någon annan ta tag i?

Då kommer innehållet i våra Gurkburkar landa bra i ditt knä. 🤓🥒 Gurkburk handlar om marknadsföring och marknadsföring handlar om digitala kanaler.

Registrera dig för vårt taktiska månadsbrev ”Gurkburk” så får du tips, erbjudanden och kostnadsfria råd av proffs med jämna mellanrum. Välkommen!

Här är de senaste Gurkburk-tipsen.

Google Consent Mode v2 – En Lättförståelig Guide

Vi vill ägna några minuter åt att prata (skriva) om något avgörande som kommer att påverka din annonsering på Google – Google Consent Mode v2. Om du ännu inte har stött på denna nyhet, är denna information särskilt för dig. Målet är att ge dig en överskådlig uppfattning om hur det kommer att påverka din annonsering på Google.

Läs mer »

Fotnot. Gurkburk myntades av den legendariska handbollstränaren Bengan Johansson från Halmstad och är benämningen på en taktik, en kombination av rörelser, som öppnar upp motståndarnas försvarslinje. Vi tycker att det passar bra som namn på vårt nyhetsbrev om marknadsföring. Det är ju precis det vi försöker åstadkomma inom digital marknadsföring. Skapa luckor som ger förutsättningar för mål.

Bli en Gurkburk-prenumerant

Registrera dig för vårt taktiska månadsbrev ”Gurkburk” så får du gratis vägledning av proffs med jämna mellanrum. Välkommen!

Bli en Gurkburk-prenumerant

Registrera dig för vårt taktiska månadsbrev ”Gurkburk” så får du gratis vägledning av proffs med jämna mellanrum. Välkommen!