Slottsmöllan Ingång L, 302 31 Halmstad, telefon 035-120515.

Vi sitter i gamla anrika lokaler på Slottsmöllan i Halmstad, en del av Wallbergs Textilfabrik från 1800-talet. Här vävdes transportband till pappersindustrin en gång i tiden. Numera använder vi tråden mer som en metafor. Och hos oss är den alltid röd.

Om du, efter att ha läst lite om oss känner att vi stämmer överens med dina och ditt företags värderingar, så är det bara att lyfta luren och slå oss en signal. Och när vi ändå har dig på tråden pratar vi gärna om den röda.

Erica Loh

Erica - AD

Presentation

Art Director/Marknadschef
mobil: 0705-12 05 25
e-post: erica@eloh.se

Erica Loh har arbetat med reklam i hela sitt liv och är utbildad Art Director vid Berghs School of Communications i Stockholm samt webb-AD vid Medieskolan i Stockholm. Erica startade sitt första företag när hon var nitton år och intresserar sig särskilt för att skapa strategisk och kreativ kommunikation. Erica tar uppdrag som interim marknadschef under varumärket “Din Marknadschef” och arbetar då nära ledningsgruppen med strategiska marknadsfrågor. Läs mer om den tjänsten här.

Erica är inte bara reklamare hon är “periodare” som musiker också. Hon bor på gård med islandshästar, får och hönor. Avkoppling är att rida, dra upp stora torskar ur Laholmsbukten och skulptera i lera. 

Darko Grbic

Presentation

AD-ass – Digital Marknadsföring
mobil: 073-770 76 18
e-post: darko@eloh.se

Darko hjälper våra B2B-kunder med analoga och digitala marknadsföringsprojekt, trycksaker, logotyper, grafiska profilprogram, webbprojekt samt med marknadsföring i sociala medier och på Google. Ta gärna direktkontakt med honom på darko@eloh.se

Skicka oss ett meddelande:Ta tråden och knyt kontakt

Vi söker alltid kontakt med dig som är nyfiken på hur det är att vara byråkund hos oss. Välkommen att höra av dig så bekantar vi oss med varandra.

Prata med Erica Loh på 0705-12 05 25.

Skriv din sökfras och tryck \"enter\"