Marknadsföring i digitala kanaler går som tåget. Stå inte på perrongen och fundera. Lös biljett så åker vi!

Datadriven marknadsföring och analys blir allt viktigare i kampen om kunden. Idag har 90% av alla som arbetar tillgång till internet på jobbet. 92% av alla B2B-affärer inleds online. Över 85% av alla B2B-kunder kollar upp sin leverantör online -innan en beställning (enligt IDG). Och kanske viktigast av allt – dina kunder och besökare förväntar sig att du finns, är kompetent, informativ och uppdaterad i digitala kanaler.

Elefanten i rummet?

Hinner du inte marknadsföra ditt företag i sociala medier? Ligger du efter med uppdateringar på din webbplats eller har du drabbats av idétorka i produktionen av nyhetsbrev till dina kunder? Då kommer du att gilla vår tjänst Digital Ordning&Reda. – En tjänst för att utveckla affärer, verksamheter och driva kampanjer för produkter och tjänster i digitala kanaler.

Du är inte ensam om att ibland känna dig lite vilsen i den digitala utvecklingen. Fler och fler av våra kunder efterfrågar hjälp på nätet och därför har vi utvecklat en paketlösning som innebär att du kan få hjälp med hela din kommunikation på nätet. Allt från webbstrategier, hands-on insatser, trafikanalys, målgruppsanalys, innehåll, kampanjidéer och statistik.

Digital Ordning&Reda-paketet innehåller följande:

  • Föreläsning/Workshop
  • Digital strategi
  • Webbutveckling
  • Sociala medier
  • (T ex Facebook/Instagram, Twitter, Linkedin)
  • E-postmarknadsföring
  • Google-annonsering

Varje månad rapporterar vi resultatet av alla dina aktiviteter på ett lättöverskådligt sätt. Vi kommer alltid med förslag på hur vi kan optimera annonseringen och kommunikationen ännu bättre.

Du väljer själv hur mycket du vill överlåta på oss och vad du kan och vill göra själv. Ett tätt samarbete ger större chans att nå dina affärsmål. Månadskostnaden sätts utifrån dina individuella behov. Ska vi börja med att gå igenom förutsättningarna?

Gör en förfrågan! Det kostar inget.