ElohoCo_ny
Sök
Stäng denna sökruta.

Spännande nyhet för alla webbkunder

För att välja rätt väg framåt behöver man ibland blicka bakåt. De senaste två åren har eloh&wijk Webb- & Reklambyrå levererat fler, större och mer avancerade webbproduktioner än någonsin tidigare. Och vi har gjort det bra. För att möta tillväxtkurvan på digitala plattformar har vi under en tid funderat över hur vi ska ta hand om våra webbkunder på bästa sätt. Nu kan vi stolt meddela att vi har valt en ny väg.

För att möta framtiden knöt vi nyligen ett nära samarbete med ett vänföretag. Tillsammans med Montania System AB erbjuder vi ännu högre kapacitet, bredare kompetens och bättre service. Vi värnar så klart fortfarande det som har blivit vårt signum, den personliga servicen, nu med ett helt team av utvecklare och specialister i ryggen. Vi har helt enkelt utrustat oss med kompetens som vi aldrig hade kunnat rekrytera. Tillsammans erbjuder vi en uppsjö av digitala tjänster och produkter då vi kan nyttja synergier mellan våra respektive affärsområden.

Några av er har kanske redan ett specialutvecklat affärssystem med integrerad schemaläggning, aktivitetsbokning, säljstöd, resursbokning och lösningar för logistik eller rekrytering genom Montania. Eller så har ni kanske använt deras kompetens för punktinsatser längs vägen rörande ekonomistyrning till IT-stöd eller webbprogrammering. För dig som ännu inte har en relation med Montania, utforska dem här.

Söker du en kontakt angående webbtjänster (hemsida, webshop, programmering/utveckling, SEO, app, IT-stöd etc) -mejla oss på webb@elohwijk.se så väljer vi ut personen som passar just dig och dina behov.

Varmt välkommen!

Hälsningar från eloh&wijk & Montania👌