Vi är din reklambyrå, webbyrå och produktionsbyrå

Reklam är inte en kamp mellan produkter eller tjänster. Det är en kamp om uppfattningen om dem.

Med oss som samarbetspartner kan du känna dig trygg. Eloh&Co är en pålitlig och kreativ byrå som, med hjälp av den röda tråden, spetskompetenser och mångårig erfarenhet, marknadsför företag, tjänster och produkter i alla relevanta kanaler. Som reklambyrå är vi idéstarka och tänker gärna konceptuellt i syfte att skapa marknadsföring som kommunicerar rätt med dina kunder och som skapar synergier mellan kanaler.

Låt oss vara lokomotivet som driver din marknadsföring framåt.

Vanliga uppdrag

Idag kretsar det mesta inom marknadsföring runt digitala kanaler. Eloh&Co hjälper företag med uppdrag inom kommunikation och profilering av varumärken, tjänster och produkter i alla relevanta kanaler. Vi arbetar både ”hands on” och som rådgivande partner med säljkampanjer, varumärkeslanseringar, rekryteringskampanjer, tillväxt eller ompositioneringar. Vi arbetar i nära relation med våra uppdragsgivare och är ofta engagerade i deras varumärken på lång sikt. Vi tycker om att vara en i teamet.

Webb/E-handel

Produktion

Foto/Illustration

Digital marknadsföring

Varumärkesutveckling

Marknadskonsult

*Reklam är en investering som ska generera lönsamhet, uppmärksamhet och bidra till attitydförändring.

Kundcase

Google Consent Mode v2 – En Lättförståelig Guide

Vi vill ägna några minuter åt att prata (skriva) om något avgörande som kommer att påverka din annonsering på Google – Google Consent Mode v2. Om du ännu inte har stött på denna nyhet, är denna information särskilt för dig. Målet är att ge dig en överskådlig uppfattning om hur det kommer att påverka din annonsering på Google.

Läs mer »

Kronobergs Hemvård

Vi har hjälpt Kronobergs Hemvård med strategi, grafisk profil, trycksaker, annonskampanjer i sociala kanaler samt deras digitala närvaro på Google.

Läs mer »

Vanliga frågor

Att skapa ett nytt varumärke börjar i de flesta fall med att ta fram en logotype som med namn och form speglar varumärkets kärnvärden och attraherar dem som är målgruppen för de produkter eller tjänster som du vill lansera. Därefter börjar det långsiktiga arbetet med att ladda varumärket med de värden som du vill att mottagarna ska förknippa med ditt varumärke. 

Att få kunder att hitta, förstå och gilla de produkter och tjänster som du erbjuder är centralt i företagandet. Vi brukar börja med att titta över så att de analoga delarna i marknadsföringen, t ex mässmaterial, fordonsreklam, skyltar, trycksaker och säljmaterial finns på plats. Därefter går vi igenom de fantastiska digitala möjligheter som finns att tillgå i arbetet med att nå dem du vill adressera på nätet. Vi rekommenderar en säljtratt som är skräddarsydd för just din verksamhet. Ofta handlar det om hel- eller halvautomatiserade annonskampanjer som ligger och jobbar 24/7 på nätet, det kan vara Google annonser och annonskampanjer i någon eller några av de sociala kanalerna som är relevanta för dig, dvs där vi hittar din målgrupp. 

En säljtratt kan liknas vid resan som en potentiell kund gör från att hon ser reklam från dig till att hon blir intresserad, därefter läser mer och blir övertygad om att ditt erbjudande är bäst för henne och avslutningsvis vidtar någon form av ”action”. Vilken action som du vill att hon ska göra kan variera. Det kan så klart vara ett köp men i de allra flesta fall rör det sig om att hon blottar sig för dig, dvs lämnar sina uppgifter och låter dig komma i kontakt. En säljtratt utformas beroende på vad du vill sätta för mål och dessa är olika för olika branscher, tjänster och produkter. Det är viktigt att sätta realistiska mål för just din säljtratt och här har vi lång erfarenhet av vad som fungerar.